Bjørn E. Bondevik

Dr. Bjørn E. Bondevik
Hudlege - Spesialist

Dr. Bjørn E. Bondevik er godkjent spesialist i hud og veneriske sykdommer. Han tilbyr behandling av hudsykdommer som blant annet akne, solskader og hudkreft, vorter, allergi, hår- og hodebunnssykdommer, psoriasis og utopisk eksem m. fl.

Vi tar også imot pasienter som ønsker kosmetisk behandling med KJEMISK PEELING, fillers (Restylane/Esthelis), kjemisk peeling (Priori Forte, EasyPeel, BluePeel), laserpeel (FRAXEL CO2) m.m.

Svetteproblemer i ansikt, håndflater, fotsåler og armhuler behandles effektivt med KJEMISK PEELING.

Alle pasienter/kunder med interesse for kosthold, kan få time hos dr. Bondevik. Her kan du spørre om selve kostholdet eller få råd om du skal ta spesielle typer tilskudd, enten det gjelder å forebygge aldring av huden eller behandle en hudsykdom.

Hudlege Bjørn E. Bondevik, estetisk dermatolog, forsker og spesialist innen ortomolekylær behandling.

Han har flere års erfaring innen behandling av hudsykdommer og hudkosmetiske problemstillinger, og er den eneste hudlegen i Norge med spesialisering innen behandling av og forebygging med vitaminer og mineraler, omtalt som ortomolekylær medisin.

Forskningsvirksomheten omfatter studier innen kosmetisk behandling og kosttilskuddbehandling av hudsykdommen atopisk eksem. Han er ofte benyttet som fagperson i reportasjer, aviser, ukeblader, fagtidsskrifter og som foredragsholder.

CV.

Som en forsmak på faget medisin, studerte jeg ett år på pre-medical school(medisinsk grunnfag)ved Moorhead State University, Minnesota USA. Deretter ble jeg utdannet diplomøkonom ved Bedriftsøkonomisk Institutt.

Jeg ble utdannet lege i 1986, og avla medisinsk embedseksamen ved universitetene i Göttingen og Tübingen, Tyskland. Deretter fulgte 5 års spesialisering og godkjenning som hudspesialist.

Jeg har bred erfaring fra ulike hud-avdelinger i Norge, Sverige og Tyskland, bl.a som overlege og klinisk stipendiat ved Universitetssykehuset i Nord-Norge (Tromsø).

Ved siden av tradisjonell behandling av hudsykdommer (vorter, akne, føflekker, eksem, psoriasis, allergiutredninger etc.) har jeg spesialisert meg innen ortomolekylær medisin (vitamin og mineralterapi) i behandlingen av eksem og psoriasis.

Min erfaring innen kosmetisk medisin har jeg bl.a. fra Klinikk Bunæs og ansiktskirurg dr. med. Stein Tveten, som jeg fortsatt har et nært samarbeid med.

Ved siden av klinisk arbeid driver jeg forskning og er en aktiv foredragsholder. Samtidig er jeg ansvarlig lege for markedsføringen av kremserien Cuvget.

Vitenskapelige artikler

En dobbel blind studie innen rynke-oppfyllende injeksjoner; en multicenterstudie

som pågikk i Oslo, Uppsala, Sverige og i USA, er publisert i det amerikanske tidsskriftet Plastic and Reconstructive Surgery: nr 115, 2005 .

En studie innen ortomolekylær medisin (vitamin- og mineralterapi av atopisk eksem) er publisert i det engelske hudlegetidsskriftet Journal of Dermatological Treatment:

nr 2, volum 17, 2006.

 

appointment-banner-1