Fettsuging med laser

Figurforming, hudoppstramming og effektiv laser fettsuging

 

Laser lipolyse eller «laser fettsuging» gir et vakrere og mer attraktivt kroppsfasong. Behandlingen utføres ved hjelp av en meget tynn laserfiber med en laser energi fungerer under huden / fett i et ønsket område, og hjelper til med å oppløse det overskytende fett fra kroppen, og samtidig å forbedre stramming av huden. Resultatet gir deg en mer frisk og tiltalende utseende.

Laser lipolyse behandling er forskjellig fra den generelle fedtsugningsmetoder i flere aspekter: Det er på grunn av at metoden er mini-invasiv Den lille kaliber størrelsen av fiber laser, noe som betyr at risikoen for hematom er redusert.. På samme tid er det svært effektivt å stramme halsen, mage, armer og ben, uten behov for å fjerne overskudd av hud, som ellers er vanlig når fettsuging.

Den ideelle kandidat for laser lipolyse
For å gjennomgå fettsuging med laser lipolyse, må du være en person med god allmenntilstand, en gjennomsnittlig kroppsvekt og med gjenstridige fettlagre i bestemte områder av kroppen. Med laser lipolyse kan være fett lagre som er resistente mot dietter og trening, som blir fjernet. Behandlingen kan utføres på områder av halsen, ansikt, hofter, midje, mage, hake, overarmene, ryggrad, kne, ankel, indre og ytre lår.

Laser lipolyse eller BodyJet fettsuging?

Som en av de få klinikker i Skandinavia, utføre vi tilby fettsuging med både tekniker. Avhengig av «problemområde» du har, vil våre eksperter anbefaler deg og finne de behandlingsforms som vil gi deg det beste resultatet. I noen tilfeller kan du få en enda bedre resultat ved å kombinere laser lipolyse og BodyJet Mageplastikk.

Rehabiliteringstid
Rehabiliteringstiden kan variere individuelt og er også avhengig av volumet, så vel som behandlingsområdet. På mindre fysisk krevende arbeid, kan du ofte gå på jobb neste dag. For mer fysisk krevende arbeid, eller større behandlingsområder kan du trenge et par dager hjemme, og det anbefales i slike tilfeller som du utfører prosedyren opp til helgen. Blåmerker og noen hevelse fra operasjonsområdet kan forekomme, og er helt normalt. Disse forsvinner vanligvis etter 1-2 uker. Avhengig av behandlingsområdet tilpasses et spesiell kompresjons stoff som skal bæres i 4-6 uker. Etter inngrepet vil det være en kontinuerlig forbedringsprosess og evaluering. Det endelige resultatet vil typisk sees 3-4 måneder etter operasjonen.