Neogen Plasma – ny effektiv laserbehandling

Neogen Plasma 

Neogen er en helt ny innovativ laser energi, som knapt nok kan kalles laser. Det er prinsipielt en nitrogen gass, som omdannes til plasmaenergi. Energien trenger ned gjennom huden med en pulserende termisk energi, som modifiserer hud/underhud. Neogen plasma etterlater hudoverflaten som en beskyttende hinne, mens det foregår en modulering og reparasjon nedenfra. Etterhvert vil hudoverflaten skalle av. Man er noenlunde tilbake til normalt utseende etter 1-2 uker. Oppbygningsprosessen med hudoppstramning kan fortsette over ett år etter behandlingen. Synlige og flotte resultater kan dog ses allerede etter 4-5 uker.

 

Velkommen til en yngre og finere hud.

Neogen plasma er tradisjonell CO2 laser behandling overlegen. Rehabiliteringstiden (tiden inntil din hud ser normal ut igjen) er litt lengere. Til gjengjeld har du kun behov for én behandling. Dessuten er risikoen for hud infeksjoner og hyperpigmentering markant lavere for Neogen plasma, enn for CO2 laserbehandling.

Hvorfor får vi rynker?
Vi får alle rynker, fordi vår hud degenerer. I begynnelsen 20’erne er vår hud optimal stram med masser av kollagen (bindevev) og forskjellige proteinstrukturer. Det gjør, at den ungdommelige hud holder en fornuftig elastisitet. Men allerede fra midten av 20’erne går det ned av bakke, og innholdet av kollagen faller heretter år for år. Hvor hurtig det går, avhenger av riktig mange ting – for eksempel genetiske forhold, livsstil og stress. Hudstrukturen/hudtykkelsen blir altså konstant tynnere samtidig med, at vi mister fett i ansiktet – hvis vi ellers holder den slanke linje. Dermed blir huden slapp og uelastisk, og det oppstår rynker.

Verd å vite om Neogen Plasma laserbehandlingen

Da laserbehandlingen ikke er smertefri, vil du alltid bli anbefalt at ta smertestillende og beroligende medisin på dagen. Dette veileder vi deg selvfølgelig om. Husk du ikke kan kjøre bil umiddelbart etter. Har du tendens til forkjølelsessår (herpes) anbefaler vi, at du tar Acyclovir tabletter samme dag som behandlingen.
Bilde før behandling Bilde etter behandling

Pris for Neogen Plasma
Prisen varierer alt etter hvilket område som ønskes behandlet og starter fra 1800 kr. pr behandling.
Hør mere om Neogen Plasma behandlinger, inntast ditt telefonnummer eller email adresse , så kontakter vi dig med mere info.

Se video om behandlingen: https://www.youtube.com/watch?v=0BcpZPy6nfc