LASERBEHANDLINGER

LASERBEHANDLINGER

Varicer/Åreknutekirurgi med laser

Åreknuter (varicose veins) utgjør et problem for ca. 15-30 % av den voksne befolkning, økende med alderen. I mildere tilfeller er pasientene mest bekymret for det uestetiske utseende av åreknutene. Mer alvorligere tilfeller er assosiert med smerte, tyngdefornemmelse og tretthet, hevelsetendens, kramper, blødning, uro i benene, kløe med mere. Åreknuter (varicer) er unormal utviding av…

Les mer

Permanent hårfjerning med Diode-laser

PERMANENT HÅRREDUKSJON MED DIODELASER

VELG NOE SOM VIRKER Diodelaser med bølgelengde på 810 nanometer er vitenskapelig dokumentert å være den beste for permanent hårreduksjon.

Ovid Medisinske Klinikk har en av de best dokumenterte diodelaser.

Tvilsom markedsføring: Det finnes i dag mange aktører i markedet som tilbyr permanenet hårfjerning, bl.a forskjellige rimelige lysapparat (IPL). Mange…

Sprengte blodårer/blodkar – Utvendig Laser

Blodkar- eller blodsprengninger er små, synlige blå eller røde streker i huden, som skyldes økt blodgjennemstrømning i de mikroskopiske blodkar, som ligger i huden.

Man vet ikke, hvorfor noen personer har tendens til at utvikle dem, men formentligt er det dels en arvelig årsak og dels en hormonell, idet karsprengninger ses hyppigere hos kvinner.

Karsprengninger…

Les mer

Behandling av rynker – Fraksjonert CO2 – Laser

Det finnes i dag en mengde av forskjellige tilbud om rynkebehandlinger på markedet. Det kan være svært å velge, og det også kan bli en dyr fornøyelse,

hvis man velger en behandling, som ikke gi den ønskede effekt, eller hvis man er nødt til å genta behandlingen svært ofte for at beholde et synlig resultat….

Behandling av Akne

Behandling av akne.

På Ovid Medisinske Klinikk behandler vi både aktiv akne og arr etter akne med laser – med gode resultater. Akne er en alminnelig hudsyksom, som skyldes betennelse i de små talgkirtler som ligger omkring de små hår i ansiktet og på overkroppen. Nesten alle rammes av akne, men i varierende grad

Les mer

Behandling av pigmentforandringer, solskadet hud, brune pletter, acne eller andre arr

Ovid Medisinske Klinikk anvender fraksjonert CO2- laser, som er en effektiv, skånsom og særdeles gjennomtestet metode og den beste type laser til behandling av pigmentforandringer, solskadet hud, brune pletter, acne eller andre arr. Metoden er også velegnet til behandling av aktiv acne, f.eks. hos teenagere. Du kommer til en konsultasjon innen behandlingen, hvor du blir…

Les mer

Laser behandling av økt svetting

Hyperhidrose (økt svetting) i armhule regionen er en svært ubehagelig tilstand for både menn og kvinner i alle aldre. Tallrike behandlingsmåter er blitt anvendt i forsøket på å behandle aksillær hyperhidrose også topiske og systemiske medikamenter og kirurgiske metoder. Den vanligste metoden er bruk av Butox for å midlertidig deaktivere svettekjertlene. Alle disse metodene har sine begrensninger og bivirkning, derfor blir nye metoder stadig mer undersøkt. En nyere teknikk innebærer bruk av lasere for selektiv termisk destruksjon av svettekjertlene.

Fibroma i huden

Fibroma

i huden – er en godartet svulst av huden, som består av modne elementer av bindevev (fibroblaster og bindevevsfiber) og er plassert under epidermis (ytterste lag av huden

Årsaker til fibroma i huden:

Årsaker til fibroma i huden er ikke klarlagt, men det antas at av arvelige faktorer utgjør en stor rolle i utviklingen av fibroma og sannsynligheten for denne utvikling øker med alderen.

Les mer

Strekkmerker – fjerning

Mens strekkmerker vanligvis kommer fra økt volum under huden, slik som etter vektøkning eller graviditet, kan strekkmerker kommer i alle aldre, uavhengig av vektendring.  Strekkmerker ses hyppigst hos gravide kvinner og hos ungdom i pubertet. Gravide utvikler strekkmerker på bryst og mage, mens ungdom kan få merkene på innsiden av armer og lår, bryst, over hofter og nedre del av ryggen. Uansett hva årsaken er, ønsker mange av disse pasienter å få fjerne strekkmerkene sine.  Hva er strekkmerker?

Neglesopp

Definisjon

Onychomycosis er en soppinfeksjon av negler eller tånegler.

Beskrivelse

Onykomykose (neglesoppinfeksjon) er den mest vanlige av alle sykdommer i negler hos voksne og forekommer omtrent mellom 2-13% i befolkningen.Enkeltpersoner som er spesielt utsatt, inkluderer de med kroniske sykdommer som diabetes og sirkulasjons-problemer og de med sykdommer som hemmer immunsystemet. Andre risikofaktorer  inkluderer en familiehistorie, tidligere traumer til neglene, varmt klima, og stram fottøy

Hudfornyelse CO2 fraksjonell laser

Hudlegene ved Ovid Medisinske Klinikk har mange års erfaring med bruk av laser og benytter den både innen behandling av hudsykdommer og kosmetisk hudforbedring.
Konsultasjon er påkrevd i forkant av kosmetiske behandlinger med laser.

Les om Co2 Fraxellaser-behandling i denne artikkelen fra Allers nr. 7 2014 Allers nr. 7- Co2 Fraxellaser
Laseren benyttes bl.a til behandling av alle typer vorter, hudkreft (ikke føflekk-kreft), bloduttredelser i ansikt (teleangiectasier), rynker (med fraxellert scanner), diverse hudutvekster og arr. Lokal bedøvelse gis ved behov.

Laserlipolyse – fettsugning med  Smart Lipo Laser

Fettsugning, figurforming og hudoppstramming med laser

Laser lipolyse eller «laser fettsuging» gir et vakrere og mer attraktivt kroppsfasong. Behandlingen utføres ved hjelp av en meget tynn laserfiber med en laser energi fungerer under huden / fett i et ønsket område, og hjelper til med å oppløse det overskytende fett fra kroppen, og samtidig å forbedre stramming av huden. Resultatet gir deg en mer frisk og tiltalende utseende.

Laser lipolyse behandling er forskjellig fra den generelle fedtsugningsmetoder i flere aspekter: Det er på grunn av at metoden er mini-invasiv Den lille kaliber størrelsen av fiber laser, noe som betyr at risikoen for hematom er redusert.. På samme tid er det svært effektivt å stramme halsen, mage, armer og ben, uten behov for å fjerne overskudd av hud, som ellers er vanlig når fettsuging.

Effekt Neogen Plasma Teknologi

Neogen Plasma Teknologi NeoGen tilbyr et bredt utvalg av behandlings alternativer, og leverer enestående resulterer som innfri dine forventninger.

Neogen er en helt ny innovativ laser energi, som knapt nok kan kalles laser. Det er prinsipielt en nitrogen gass, som omdannes til plasmaenergi. Energien trenger ned gjennom huden med en pulserende termisk energi, som modifiserer hud/underhud.

Øyelokkforbedring – effektivt med Neogen Plasma Teknologi

Neogen Plasma Teknologi NeoGen tilbyr et bredt utvalg av behandlings alternativer, og leverer enestående resulterer som innfri dine forventninger.

Neogen er en helt ny innovativ laser energi, som knapt nok kan kalles laser. Det er prinsipielt en nitrogen gass, som omdannes til plasmaenergi. Energien trenger ned gjennom huden med en pulserende termisk energi, som modifiserer hud/underhud.

Periokulær behandlinger vise påviselig betydelige forbedring på øvre og nedre øyelokk.

Neogen Plasma – Ny, effektiv laserbehandling

Neogen Plasma
Neogen er en helt ny innovativ laser energi, som knapt nok kan kalles laser. Det er prinsipielt en nitrogen gass, som omdannes til plasmaenergi. Energien trenger ned gjennom huden med en pulserende termisk energi, som modifiserer hud/underhud. Neogen plasma etterlater hudoverflaten som en beskyttende hinne, mens det foregår en modulering og reparasjon nedenfra. Etterhvert vil hudoverflaten skalle av. Man er noenlunde tilbake til normalt utseende etter 1-2 uker. Oppbygningsprosessen med hudoppstramning kan fortsette over ett år etter behandlingen. Synlige og flotte resultater kan dog ses allerede etter 4-5 uker. Velkommen til en yngre og finere hud. Neogen plasma er tradisjonell CO2 laser behandling overlegen. Rehabiliteringstiden (tiden inntil din hud ser normal ut igjen) er litt lengere.

NeoGen Plasma System

• Oversikt

• teknologi

Gjenoppretter og gjenoppfrisker hudens naturlige arkitektur

Unik dypt remodullering av vevet med rask tilhelingsperiode
NeoGen Plasma muliggjør en rekke behandlingstilbud, og leverer enestående resultatene som innfrir pasientenes forventninger Den unike energi som leveres av NeoGen er ikke-fraksjonert og ikke avhengig av en kromofor for dets opptak. Dette gir jevn energiopptak, noe som sikrer konsistent behandling av huden, og som ved høye energier resulterer i en betydelig oppstramming av vevet

Give a Reply