639 82 002970 05 255

   

Behandling av rynker, pigmentforandringer og brune flekker, akne eller andre arr med fraksjonert CO2-laser.

Hos Ovid Medical Clinic bruker vi en fraksjonert CO2-laser, som er den nyeste typen laser for hudforyngelse, rynkereduksjon, fjerning av pigmentforandringer, akne og andre arr og til behandling av solskadet hud.

Dette medfører en krymping av huden samt en aktivering av de omkringliggende hudcellene slik at huden i hele det behandlede området fornyes og kollageninnholdet (= hudens elastisitet) økes. Alle undersøkelser og behandlinger utføres av lege. Sterk soleksponering (av det behandlede området) bør unngås i 1-2 uker før og 4-6 uker etter behandlingen. Bruk eventuelt solbeskyttelse med høy faktor. Umiddelbart etter behandlingen oppstår rødhet og svie, som etter en solbrenthet.

Den brennende følelsen varer ca. 1 time og lindres av kalde kompresser. I 1-2 dager etter behandlingen er huden rød og kan føles ‘stram’ og tørr, noe som kan avhjelpes med fuktighetskrem. Vi anbefaler at du bruker en Aloe Vera ansiktskrem 4-6 ganger daglig de første dagene. Rødheten forsvinner i løpet av få dager og kan (etter 24 timer) muligens dekkes av en lett sminke. Normalt kan du gjenoppta arbeidet dagen etter behandlingen.

Resultatet av behandlingen kan bedømmes etter 3-6 uker, men selve reparasjonsprosessene i skinn fortsetter de neste 4-6 månedene.