639 82 002970 05 255
NEOGEN PLASMA

Ny foryngende behandling – oppvarmet nitrogen
Vi får alle rynker. Tidlig i 20-årene, er vår hud optimalt utformet med mye kollagen, er tykk, med velstående bindevev og elastiske proteinstrukturer. Men etter 25 år, degenererer kvaliteten på huden hvert år, og vi utvikler rynker, uregelmessigheter og misfarging. Hvor fort det går, avhenger selvsagt av mange faktorer som livsstil, genetikk og stress.

Imidlertid kan Neogen Plasma bli en skillelinje i anti-aldring.

Utrolig foryngelse av aldrende hud

Behandling med Neogen plasma, både i kliniske studier, og med oss på Ovid Medisinske Klinikk, viser resultater fremragende forbedringer av gamle rynker, slapp hud, hud tekstur, akne arr, porestørrelse og misfarging. Selv etter en enkelt behandling fortsetter kroppens egen helbredelsesprosess å ytterligere forbedre resultatene i et helt år. Metoden er godt dokumentert og imponerer med moderne medisinsk vitenskap.

Resultat som du kan forvente fra Neogen Plasma
• Reduserer overfladiske og dype rynker
• Glatt hud gjennom betydelig hudstramming
• Forbedrer hudtone, tekstur og elastisitet
• Behandler akne arr effektivt
• Behandlinger rundt øynene viser påviselig forbedring med stramming på de øvre og nedre
øyelokk
• Regenererer solskadet hud

HVA ER NEOGEN PLASMA?

Neogen Plasma er en helt ny, innovativ laser energi basert på en nitrogengass som konverteres til plasmaenergi. Energi trenger gjennom huden med en pulserende termisk energi som endres under huden. Hudens overflate beskyttes under huden, som med behandlingen får ny energi og nytt liv mens det repareres fra innsiden. Etter noen dager er huden vekk og du er rimelig tilbake til det vanlige utseendet etter +/- en uke. Hudens gjenoppbyggingsprosess med foryngende hudtetthet fortsetter i opptil ett år etter behandlingen. Første synlige og radikale resultater vises etter kun 8 til 10 uker.

Unik behandling kan forynge huden rundt øynene

Neogen Plasma er først og fremst en behandling for ansiktet, og takket være den slanke størrelsen på laserens håndtykke er den ideelt for områdene rundt munnen, øynene og øyelokkene.
Området rundt øynene er ekstra følsomt, og derfor er Neogen Plasma et unikt verktøy for ansiktsforyngelse. Som vanlig plasserer alderen seg rundt øynene. Neogen Plasma kan også brukes til nakke, decollete og hender.

Neogen Plasma er langt den mest effektive

Du trenger bare én behandling en gang, i motsetning til mange andre laserbehandlinger. Behandlingen tar kun 15-30 minutter. Neogen Plasma er effektivt overlegen den tradisjonelle CO2-laseren, men rehabiliteringstiden (tiden til huden din ser normal ut) er vanligvis noen dager lenger. Risikoen for hudinfeksjoner er minimal og på samme nivå som CO2-laser.

Godt å vite om behandlingen
Da laserbehandlinger ikke er smertefrie, anbefaler vi at du tar smertelindring og beroligende medisin på behandlingsdagen. Bedøvelse krem fungerer også bra. Ovid Medisinske Klinikk kan gi deg medisinen og kremen gratis hvis du ikke har det selv.
I tillegg utføres lokalbedøvelse for å redusere smerte i behandlingsområdet.om nødvendig.
Husk IKKE å kjøre bil umiddelbart etter behandling med Neogen Plasma. Hvis du har en tendens til forkjølelsessår eller herpes, anbefaler vi at du tar Acyclovir tabletter samme dag som behandlingen..