639 82 002970 05 255
NEGLESOPP LASER

Definisjon onychomycosis er en soppinfeksjon av negler eller tånegler.
Beskrivelse onykomykose (neglesoppinfeksjon) er den mest vanlige av alle sykdommer i negler hos voksne og forekommer omtrent mellom 2-13% i befolkningen.

Enkeltpersoner som er spesielt utsatt, inkluderer de med kroniske sykdommer som diabetes og sirkulasjons-problemer og de med sykdommer som hemmer immunsystemet. Andre risikofaktorer  inkluderer en familiehistorie, tidligere traumer til neglene, varmt klima, og stram fottøy

Laseren behandling: 

Laserbehandling av neglesopp er raskt og enkelt. Behandlingen tar bare noen få minutter, er ufarlig, og gjør ikke vondt. Under prosedyren vil operatøren behandle infiserte negl(er). Laserstrålen passerer over det infiserte området for å sikre at hele området er dekket og ødelegger soppen. Under behandlingen vil du føle en varme følelse i neglen som er ganske vanlig, og huden under neglen vil bli rødlig som et tegn på økt blodgjennomstrømming. Dette vil forsvinne etter noen få minutter. Behandlingen krever normalt ingen smertestillende

Medikamenter.

Laserbehandling er faktisk mer effektiv enn medisiner man tar i tablett form. Laserbehandlingen gjør ikke vondt og har ingen bivirkninger.

Antall behandlinger:

Selv om de fleste som lider av neglesopp vil se en bedring allerede etter første behandling, anbefaler vi et totalt antall på tre behandlinger, tre til fire uker mellom hver behandling, for å optimalisere behandlingsresultatet.

12 måneder etter siste behandling anbefaler vi at du kommer innom klinikken for en konsultasjon for å se etter om noen gjenvekst av neglesopp har oppstått. Ved gjenvekst anbefaler vi å ta en ekstra behandling for å hindre neglesopp sprer seg.