639 82 002970 05 255

HVA ER INJEKSJONER MED FILLERE?

Filler injiseres i huden for å øke hudens smidighet og fylle ut rynker. Det finnes flere forskjellige produkter som er spesielt tilpasset det området de skal brukes på.   Fillere er en serie skjønnhetsprodukter som brukes for en glatte ut rynker, øker hudens smidighet, forme leppene og framheve konturer og slik at et ungdommelig uttrykk bevares.
Det finnes flere forskjellige produkter som er spesielt tilpasset det området de skal brukes på. Det finnes også en variant som forbedrer hudens spenst og tone   Fillere inneholder et kunstig fremstilt hyaluronsyre-gele (HA), et stoff som finnes naturlig i kroppen og som består av sukkermolekyler som binder vann.

Tidligere har ett spesielt varemerke vært en av verdens mest benyttede og dokumenterte HA filler, mens det i dag finnes andre fillere på markedet som utfordrer dette varemerkes store markedsandel på verdensbasis. Det er trygt å bruke og understøttes av omfattende og solid klinisk dokumentasjon.

Trenger jeg injeksjon av filler?

Huden forandres etter hvert som vi blir eldre. Ett av de viktigste stoffene i huden er hyaluronsyre, som binder vann og dermed bidrar til å fukte huden innenfra og skape fylde og struktur. Når vi blir eldre svekkes kvaliteten på hyaluronsyren, kollagen og elastinfibrer brytes ned. Alt dette gjør huden tørrere, spensten forsvinner og aldringstegn som linjer og rynker begynner å dukke opp.

Filler som ligner kroppens egen hyaluronsyre, kan injiseres og dermed tilføre ny, frisk hyaluronsyre, slik at aldringstegn du ikke ønsker å beholde dempes eller glattes ut. Kliniske studier viser også at fillere hjelper kroppen til selv å øke produksjonen av kollagen, og kan dermed virke forebyggende på aldringsprosessen.

Hvordan virker fillere?

 Dersom du ønsker å:

  • forynge huden din
  • glatte ut rynker
  • glatte ut linjer og dype furer
  • gjenopprette volum i ansiktet
  • markere konturer eller definere leppene
  • skape fyldigere lepper
  • forbedrer områder ved arrdannelse
  • pumper opp leppevolum ved tynne eller rynkete lepper
  • øker kinnvolum og kan gi et lite ansiktsløft

 

så finnes det fillere for deg. Hos våre behandlere vil du få råd om hvilket produkt som er mest virksom for det du ønsker behandlet.

Eventuelle bivirkninger:

Det er lite bivirkninger ved filler behandlinger,  da dette er svært skånsomme injeksjoner. De fleste får en liten hevelse og noen kan få blåmerke. Videre er det svært sjeldent se bivirkninger som hevelse og smerte/ømhet ved injeksjonsstedet.