639 82 002970 05 255

FILLER (JUVÉDERM)

GLATTER UT RYNKER OG FOLDER MED JUVEDERM

Rynkeoppfyllende injeksjoner

har hatt en formidabel utvikling i hele verden, og er blitt en svært ettertraktet kosmetisk behandlingsmetode.  I dag benytter Ovid Medisinske Klinikk hovedsakelig JUVÉDERM® FILLER  og dette er etter klinikkens hudleges mening, det beste produktet som finnes på markedet.

Glatter rynker og gir fyldige lepper med umiddelbar virkning.

Juviderm er en filler bestående av hyaluronsyre. Hyaluronsyre er sukkermolekyler som vi finner naturlig i huden. Den har til oppgave å binde på fuktigheten i huden slik at huden blir glatt, myk og smidig. Som ung inneholder huden en høy konsentrasjon av hyaluronsyre som resulterer i blant annet et naturlig volum. Når vi blir eldre synker hyaluronsyrenivået, og linjer og rynker blir mer fremtredende. Ved hjelp av Juviderm kan man gjenopprette fuktighetsnivået i huden, jevne ut linjer og rynker, samt øke volumet i ansiktet.

Fillers gir umiddelbare resultater, har en virkningstid på inntil ett år, og kan etterfylles så ofte man vil. Det har også forebyggende effekt mot nydannelse og utvikling av rynker. Effekten av Juviderm kan vare inntil 12 måneder. Selve behandlingen tar 10-20 minutter, og full effekt oppnås etter ca. 1 uke. Det er ingen problemer med å gå på jobb etter injeksjonen.

Fillers brukes for å gi volum til lepper, rynker, folder, arr og defekter. Juviderm kan også brukes i kombinasjon med kjemisk peeling, Laserpeeling eller andre behandlingsformer for maksimalt resultat.

Hyalyronsyre er ikke-animalsk fremstilt, og faren for allergiske reaksjoner er mikroskopiske ettersom det allerede finnes i kroppens celler. Det vil etter injisering langsomt nedbrytes for så å forsvinne helt. Imidlertid kan man etterfylle ved behov slik at man opprettholder resultatene. Husk, både du og skjønnhetsidealene forandrer seg, og med Juviderm kan du selv bestemme hvor ofte og hvor mye etterfylling du ønsker, uten å bekymre deg for fremtidige konsekvenser.
Behandling med ulike fillers er utført på flere hundretusen klienter over hele verden og er markedsleder på sitt område. Faren for komplikasjoner eller uønskede ettervirkninger er praktisk talt ikke tilstede.

Vær oppmerksom på at en kosmetisk behandling også forutsetter en riktig tilpasset hudpleierutine med produkter som kan forsterke effekten av behandlingen. Hudlegen hjelper deg med en hudanalyse og valg av riktige produkter tilpasset din hudtype.

Komplikasjoner

Rett etter injeksjonen oppstår hevelse og lett irritert hud i det behandlede området, men dette avtar vanligvis etter 2 – 3 d