639 82 002970 05 255

Mesoterapi

Mesoterapi er en effektiv vitaminboost for huden, og et naturlig alternativ dersom man ikke ønsker andre injeksjoner.

Hyaloronsyre, det er et stoff som finnes naturlig i huden. Det er et sukkermolekyl som binder fukt i huden og det sørger for å holde huden fyldig, spenstig og ungdommelig. Dette stoffet minsker i kroppen når man nærmer seg 50 års alderen, halvparten er borte etter denne alderen. Når nivået faller, får huden din stadig større problemer med å holde på fukt og spenst, noe som gir en trist og tørr hud.

Hvordan hyaloronsyre virker ? Det gjør den takket være sin spesielle evne til å binde i vann. Hyaloronsyre kan binde 1000 ganger mer vann enn sin egen vekt.Med alderen oppstår det små rom mellom cellene i huden og de mellomrommene får hyaluronsyre inn og fylles med fukt, resultat er at hundens elastiske fibrer ikke tørker ut, noe som gir deg en tørr, trist og rynkete hud.

I denne behandlingen setter man sammen ingredienser som vitaminer, antioksidanter, hudoppstrammende og fuktighetsgivende komponenter for å gi huden glød, vitalitet og spenst. Selve behandlingen tar ca. 15-20 min. Den er tilnærmet smertefri, og innebærer lite eller ingen nedetid. Dette er en innovativ behandling som utføres med en “MESOGUN”; det nyeste teknologiske utstyret markedet kan tilby. Dette for å sikre en jevn og presis injisering av vitaminkompleksene i riktig hudlag.

Om behandlingen

Mesoterapi er en behandling som utføres på en rekke områder for å oppnå et yngre
utseende. Prinsippet med MESOGUN innebærer bruk av komprimert luft som gir en høy injeksjonshastighet. På denne måten stimuleres huden til å gjenopprette dens naturlige styrke og glød. Metoden reduserer i tillegg rynker og gir optimal fuktbalanse i huden.

Selv om mesoterapi gir umiddelbar effekt, sees effekten best én til to uker etter. Det er anbefalt minimum tre behandlinger for et langvarig resultat.

Mesoterapi er fin behandlingsmetode for:

  • Fine linjer/rynker
  • Dehydrert hud
  • Grå og gusten hud
  • Tynn hud
  • Slapp hud

De vanligste områdene vi behandler med mesoterapi er ansikt, hals, håndryggen, innsiden av armer, ben og mage.

Personer med autoimmune sykdommer, kjent allergi for hyaluronsyre eller personer med betennelser i huden, bør ikke gjennomføre mesoterapi. Vi behandler ikke gravide eller ammende. Imidlertid er dette en behandling som ellers kan brukes på alle hudtyper.

Etter behandlingen

Det er vanlig at huden er noe rød i to til tre dager etter behandlingen. Du kan også få små blåmerker og noe hevelse i huden. Dette er ikke farlig, og kan dekkes til med mineralsminke. Dersom du har sensitiv hud, kan helingen ta noe lenger tid.